Marturii de botez – rame foto sau figurine cu clipsuri pentru poze

Marturiile de botez sunt amintirile pe care le oferim invitatilor la petrecere, simboluri ale unui eveniment unic.

modele marturii de botezModelele de invitatii si marturii pentru botez sunt inspirate de cele mai multe ori din lumea vesela a micutilor: culori deschise, animalute simpatice, personaje din povesti sau desene animate, simboluri ale inocentei si bucuriei.

Rochite marturii de botez pentru fetite

Daca ati ales pentru botezul fetitei un model de invitatie eleganta, cu siguranta marturiile trebuie sa se asorteze atat prin stilul elegant cat si prin culoare.

Noi va recomandam din colectia de marturii de botez – rama foto cu magnet, o rochita cocheta fuchsia decorata cu o floricia alba. Daca preferati alte culori, puteti alege ivoire, roz, lila sau bleu.

Marturie de botez pentru baietei

Marturii de botez pentru baietei

Pentru botezul unui baietel simpatic si dragalas, Mika Design va recomanda un model de marturii – rame foto in forma de ursulet bleu din portelan.

Voi alegeti cea mai frumoasa poza a bebelusului, iar noi ne ocupam sa personalizam ursuletii – marturii pentru botez. Puteti opta si pentru alte culori, precum lila sau roz.

La fel de simpatice si cochete sunt si figurinele cu clipsuri pentru poze.

Va oferim marturii de botez cu clips pentru poza sau cardurile de masa in forma de gargarite si broscute sau ingerasi.

Marturii de botez haioase in forma de cutiute din lemn decorate cu ursulet, calut sau elefantel, cutiute cu poza bebelusului sau alte modele gasiti in colectiile de marturii de pe site-ul nostru MikaDesign.ro.

marturie botez buburuza

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.