Invitatii de nunta haioase

Nunta este un eveniment care implica trairi complexe, de la bucuria unirii celor doua destine si sarbatorirea iubirii dintre cei doi miri la emotia unui nou inceput, toate amplificate de febra pregatirilor pentru eveniment, un adevarat ritual in care fiecare detaliu conteaza.

Pentru ca totul sa fie mai usor, o abordare vesela a intregului eveniment poate fi solutia salvatoare, iar o nunta haioasa ii va face pe miri si pe invitati sa se simta in largul lor.

invitatii de nunta haioase modele Mika design.
Invitatiile de nunta haioase ii infatiseaza de cele mai multe ori pe cei doi miri intr-o maniera stilizata haioasa sau in ipostaze amuzante.

Unul dintre modelele haioase de invitatie de nunta ii prezinta pe cei doi proaspat casatoriti in masina « Just married », gata sa plece in luna de miere dar si pe noul drum pe care il vor parcurge in viata impreuna.

Invitatia este realizata din carton alb sidefat, cu o coperta fina din calc, iar cardul de confirmare este inclus.

modele haioase invitatii de nunta

Invitatii de nunta romantice si haioase

Eleganta, simpla si haioasa este o invitatie de nunta potrivita pentru un cuplu non-conformist. Invitatia este realizata din carton alb lucios, cu cei doi miri desenati si inimioare rosii ce simbolizeaza dragostea lor. Poate fi personalizata cu numele mirilor si un text care ii va convinge pe invitati ca vor participa la o nunta mare si vesela, ca-n povesti.

modele invitatii nunta 2014Modele de invitatii de nunta moderne

Invitatia din carton maro cu fuchsia este un model modern, prin culorile pe care le imbina si haios in acelasi timp, prin designul ce ii reprezinta pe cei doi miri stilizati.

Pentru modele noi de invitatii de nunta 2014 cu tematici variate, forme si culori moderne sau vintage, va invitam sa vizitati colectiile prezentate pe MikaDesign.ro.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.