Invitatii de nunta din catifea, modele noi

Simbol al delicatetii si al rafinamentului, catifeaua a fost dintotdeauna preferata ca element decorativ special sau pentru tinutele elegante, cu un aer aristocrat. Invitatiile din catifea simbolizeaza eleganta si sobrietatea, rafinamentul si sensibilitatea unui eveniment deosebit precum nunta.

invitatii de nunta din catifea bordeauxModele de invitatii de nunta din catifea

MikaDesign va propune modele noi de invitatii din catifea, in culori variate, accesorizate cu fundite delicate si camee sau cristale Rhinestone.

Un model nou de invitatie de nunta din catifea, combina intr-un stil vintage elegant catifea bordeaux, dantela fina si o fundita delicata ivoire. Invitatia este accesorizata cu o superba camee, ce accentueaza nota romantica si aerul vintage.

invitatie de nunta Bora Bora din catifeaInvitatii de nunta, modele exclusiviste

Tot din colectia de modele noi de invitatii de nunta elegante, va prezentam un model exclusivist, realizat din catifea bleu “Bora-Bora si personalizat cu numele mirilor.

Invitatia capata o eleganta aparte, datorita funditei din satin argintie, decorata cu un accesoriu din cristale Rhinestone. Cu siguranta si cei mai pretentiosi dintre invitati vor fi impresionati de invitatia eleganta pe care o vor primi intr-un plic ivoire sidfat.

Conform studiilor de simbolistica a culorilor, albastrul este simbolul unei iubiri ascunse, defineste profunzimea trairilor si a sentimentelor si indeamna la reverie si liniste interioara.

Invitatie-nunta-catifea-albastraO invitatie de nunta din catifea albastra va fi mesagerul ideal sa va anuntati apropiatii de iubirea pe care v-o purtati si sa ii invitati la petrecerea de unire a destinelor.

Invitatia din catifea albastra cu fundita ivoire din satin este decorata ca un accesoriu rotund din cristale Rhinestone.

In colectiile de invitatii de nunta MikaDesign.ro veti gasi si modele de invitatii de nunta cu poza mirilor, invitatii haioase sau elegante, dar si invitatii de nunta si botez sau modele tematice.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.