Invitatii de nunta tematice, cele mai noi modele

Modelele de invitatii de nunta sunt variate, iar alegerea invitatiei potrivite cu tematica petrecerii, care sa-i surprinda si sa-i impresioneze in mod placut pe invitati este uneori dificila.

MikaDesign a pregatit pentru anul 2014 modele noi de invitatii pentru o nunta eleganta, clasica sau moderna, cu tematica rustica sau vintage.

invitatie de nunta model elegantUn model nou de invitatie de nunta eleganta, in nuante de auriu si ivoire.

Realizata prin combinarea inspirata a cartonului auriu cu unul ivoire, personalizat cu un design auriu, invitatia este accesorizata cu o fundita din satin in aceeasi nuanta de auriu, ce ii confera un plus de eleganta si rafinament.

Nunta este un eveniment deosebit, ce trebuie pregatit cu mare grija, pentru ca fiecare detaliu contribuie la imaginea de ansamblu. Invitatia de nunta este mesagerul care anunta frumosul eveniment prin care este sarbatorita unirea celor 2 destine, deci trebuie sa fie sugestiva si in ton cu tematica petrecerii..

invitatii de nunta vintage

.

Invitatii de nunta vintage

Pentru o nunta cu tematica vintage, va recomandam un model de invitatie cu un design auriu in relief, ce reprezinta capul mirelui si al miresei. Fundita ivoire din organza este elementul care completeaza eleganta invitatiei.

.

Invitatii de nunta rustice

invitatie-nunta-rusticaVa doriti o nunta in stil rustic ? MikaDesign va ofera modele de invitatii haioase, care ii vor anunta pe invitati ca vor participa la o petrecere de nunta rustica.

Unul dintre modelele noi de invitatii de nunta rustice este cel cu 2 inimioare stilizate, prinse in clestisori, pe un fond ce reprezinta lemnul natural intr-o nuanta ce simbolizeaza trecerea timpului si statornicia relatiei ce va fi sarbatorita la petrecere.
.

invitatie-nunta-moderna.

Invitatii de nunta moderne

Sau, poate preferati invitatiile de nunta moderne, cu linii simple si in culori vii. Alegeti modelele de invitatii cu deschidere in forma de inima, realizate din carton maro cu fucshia !

Daca ati gasit invitatia perfecta pentru nunta, va ajutam sa o personalizati cu un text inspirat si sugestiv, sa alegeti marturiile asortate, cardurile de masa si plicurile de multumire potrivite.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.