Invitatii de nunta 2014, modele noi MikaDesign

MikaDesign a pregatit colectia de modele de invitatii de nunta pentru anul 2014, modele noi de invitatii elegante sau cu tematica vintage, invitatii din catifea, dantela « laser cut » sau damasc, cartoane de cea mai buna calitate si accesorii asortate.

Noua colectie de invitatii pentru nunta vine cu modele variate, cu design rafinat, de la simplu si clasic pana la modern sau non-conformist, culorii vii in asocieri contrastante sau nuante calde si discrete.

De asemenea, puteti alege invitatii in forma de carte postala sau bilet de avion, invitatii model scroll in saculet elegant din organza sau model pocket.

Invitatii de nunta elegante, din catifea sau dantela

  • Daca preferati invitatiile de nunta elegante, va recomandam modelele realizate din catifea neagra accesorizate cu o o superba floare alba cu stras. La fel de interesante sunt invitatiile in combinatii de alb si negru, cu o textura deosebita si eticheta personalizata cu numele mirilor ce se poate schimba in functie de tematica nuntii.

invitatii de nunta elegante din catifea neagra

  • Un model deosebit din noua colectie 2014 este invitatia de nunta cu dantela « laser cut ». Este realizata dintr-o dantela alba foarte fina, cu motive florale, si accesorizata cu perle mici si delicate. Insertul crem din interiorul pocket-ului din dantela este pliat in 3 parti si poate fi personalizat cu un text si initialele miresei si ale mirelui.

invitatie de nunta deosebita din dantela

Marturiile pentru nunta sunt si ele variate si pot fi asortate cu invitatiile de nunta, cardurile sau numerele de asezare la masa, in functie tematica evenimentului.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.