Felicitarile de Craciun! Un mesager al urarilor cu ocazia sarbatorilor de iarna

Cel mai frumos si sensibil mesager al urarilor si sentimentelor exprimate cu ocazia sarbatorilor de iarna este felicitarea clasica, pe hartie!

Intr-o lume in care virtualul ne acapareaza tot mai mult, de la cumparaturile online pana la comunicarea pe email sau pe retele de socializare, felicitarile clasice de Craciun, oferite alaturi de un cadou sau trimise prin posta clasica, raman un mesager ce va impresiona intotdeauna.

Fie ca este vorba de persoane dragi din familie, prieteni si colegi de birou sau colaboratori si parteneri de afaceri, Felicitarile de Craciun si Anul Nou sunt ideale pentru a transmite intr-o maniera eleganta si concreta mesaje in imagini sugestive si cuvinte calde, pe care hartia le va pastra in timp, pentru noi.

Mika Design, o echipa sensibila si mai ales cu un simt al esteticului deosebit, a pregatit pentru voi colectii de felicitari de Craciun frumoase, moderne sau clasice, realizate din materiale de foarte buna calitate.

  • Modele de felicitari corporate, cu braduti stilizati argintii pe fond negru sau albastru, pinguini veseli sau ursuleti polari simpatici pot fi oferite colaboratorilor si partenerilor de afaceri care ne-au fost alaturi de-a lungul intregului an.

.

  • Preferati modele clasice, in culori moderne si cu un design stilizat?
    Mika Design va propune felicitari de Craciun cu un grup de colindatori in costume populare romanesti si urari in 6 limbi.

.
La fel de frumoase si sugestive sunt si modelele de felicitari cu simboluri ale sarbatorilor de iarna precum lumanarele, globulete si braduti sau coronite ornamentale din conuri si ramuri de brad.

Vreti sa oferiti felicitari deosebite, cu o nota personala?
Mika Design va ajuta cu personalizari speciale: initiale realizate in timbru sec, folio, relief sau personalizari in termorelief.

Daca felicitarile sunt insotite de un mic dar de Mos Craciun, Mika Design a pregatit cutiute pentru cadouri, simple sau cu imagini sugestive pentru sarbatorile ce se apropie si funde delicate.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.