Marturii de botez, figurine din portelan, ceramica sau rasina

V-ati hotarat sa organizati o petrecere de botez elaganta si haioasa in acelasi timp ? Colectia Mika Design 2014 de invitatii de botez va propune modele elegante ce se ruleaza, invitatii in forma de avion sau borcanel cu dulceata, o barza haioasa ce aduce bebelusul sau o invitatie in forma unei girafe.

Marturii de botez botoseiModelele de marturii pentru botez Mika Design sunt si ele variate, frumoase si haioase, pentru toate preferintele.

Figurinele din portelan, ceramica sau rasina sunt inspirate, delicate si mai ales durabile in timp.

Botoseii, mici si cocheti, albi sau in nuante calde de roz ori bleu, cu fundite sau pietricele bleu sau lila – intotdeauna ne fac sa zambim pentru ca ne amintesc de petrecerea de botez a bebelusului.

Figurine haioase marturii pentru botez

figurine marturii de botez pentru fetiteFigurinele haioase din ceramica sau portelan sunt si ele in topul preferintelor micutilor, pentru ca ele simbolizeaza lumea lor miniaturala, jucariile si personajele din povesti – primii lor prieteni.

Mika Design va prezinta modele haioase de figurine marturii in forma de ursulet, calut sau elefantel bleu, broscute testoase cu papion si un zambet irezistibil sau un cuplu simpatic de girafe realizate din rasina.

Clopotetii albi din portelan cu fluturasi asortati sau suzetele din rasina metalizata si decorate cu inimioare roz sunt de asemenea marturiile potrivite pentru o petrecere de botez de care sa ne amintim cu drag peste ani.

marturii-botez-clopotei-portelan

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.