Invitatii Nunta de Inspiratie Florentina, colectia “Mika Exclusive”

 

 

Ideea acestor modele de invitatii nunta ne-a venit in timpul unei vizite la un targ celebru din Frankfurt. Am vazut din departare acest stand minunat in care coli mari cu design-uri si culori  diferite acopereau peretii standului. Am admirat aceste minunate coli decorative realizate de celebrii mesteri florentini si am hotarat pe loc ca vrem sa le folosim in colectiile noastre.

 

Culori puternice precum rosu cardinal, albastru cameleon, mov imperial, auriu domina designul acestor hartii decorative din care folosim esarfe pe diverse dimensiuni pentru a desavarsi modelele de invitatii nunta din aceasta colectie.

 

 

Va invitam sa vizualizati cateva din modelele noastre de invitatii nunta realizate cu esarfe din hartie pe stilul florentin combinate cu cartoane de cea mai buna calitate de 300g sidefate sau mate si accesorizate cu plicuri dublate de plicuri interioare realizate din acelasi carton ca si invitatia. O colectie unica in care domina modelele elegante: brocard auriu, damask argintiu, pene de paun cu accente aurii dar si tematica rustica prin invitatiile de nunta cu maci  si lavanda care parca ne transpun intr-o lume plina de parfum si farmec.

Mai multe modele de invitatii nunta ale acestei colectii le regasiti pe site-ul nostru in colectia dedicata “Mika Exclusive”:

Pregatim foarte curand si modele de carduri de masa, marturii nunta si meniuri asortate si realizate cu aceeasi tematica. Fiti cu ochii pe noi:)!

 

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.