Lansare Blog

Asa cum probabil deja stiti suntem Mika Design, o echipa de fete in majoritate:), care de ceva ani buni (mai mult de 7) suntem preocupate de tot ce inseamna invitatii nunta, invitatii botez, papetarie nunta si botez,  marturii, cadouri, accesorii de calitate pentru nunta si botez.  Am pornit din  pasiunea pe care o avem pentru lucruri frumoase si de calitate si ne-am dezvoltat in timp pe aceasta nisa de piata.  Suntem pasionati de tot ce inseamna cartoane de calitate, texturi, design-uri si coduri pantone si incercam in permanenta sa aducem cele mai noi si trendy produse si tendinte si pe piata romaneasca.

Si pentru ca de mult timp ne-am gandit ca trebuie sa ne facem un blog pentru a va tine la curent cu noile produse pe care le lansam si asupra cat mai multor noutati din domeniul accesoriilor pentru evenimente private, iata-ne online cu blogul nostru!

Cu acesta ocazie dorinta noastra este de a va da cat mai multe detalii asupra produselor noastre, de va prezenta tendinte noi in domeniul nuntilor si botezurilor, culori in tendinte, teme, accesorii cool si in general tot ce tine de invitatii nunta, invitatii botez, marturii, cadouri si accesorii evenimente.

Speram sa va placa blogul nostru si sa va fie util in alegerea produselor necesare iar daca aveti nevoie de informatii, nu ezitati sa ne dati un semn sau sa vizitati site-ul nostru www.mikadesign.ro!

 

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.