Marturii nunta asortate cu cardurile de masa si meniurile de nunta

Ne-am gandit sa  usuram alegerea mireselor in cautarea marturiilor de nunta care trebuie sa se asorteze cu meniurile de pe masa si cardurile de masa sau plicurile de bani  nunta si sa cream o colectie noua de cutiute marturii nunta realizate din acelasi carton si cu acelasi design ca si celelalalte produse de papetarie nunta. Prin urmare in cele ce urmeaza va prezentam cateva variante de marturii nunta asortate care ajuta la crearea conceptului dorit de viitoarea mireasa.

Modelele prezentate in acesta colectie sunt realizate din carton ivory usor sidefat si au ca si punct central un elegant design baroc realizat cu auriu. Cu acest design se pot achizitiona meniurile de nunta, cardurile de masa, plicurile de bani, cutiile de marturii nunta in care se pot pune bomboane, fursecuri, un mic obiect ce poate fi oferit ca si marturii nunta. Cutiuta are personalizat pe fata numele mirilor si data nuntii. Acest model se poate realiza in diverse culori in functie de dorinta si tematica mirilor.

 

” Sweet Love  Tree”

 

este o tematica tare draga noua si de aceea va prezentam o colectie completa incepand de la invitatia de nunta, plicul de bani, meniul si cutiuta pentru marturii nunta accesorizata cu o eleganta funda din catifea rosie.

Cutiutele pentru marturii nunta sunt realizate intr-o mare diversitate de culori si modele incepand de la cele din carton ivory si alb pana la cutii marturii nunta lila, argintii, auriu, turcoaz toate pentru a le putea asorta tematicii evenimentului. Nu uitati de meniurile de nunta si cardurile de masa pe care le putem realiza in aceeasi tematica cu marturiile de nunta. 

 

 

 

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.