Invitatii nunta cu poza mirilor

Cand vine momentul alegerii invitatiei de nunta parca lucrurile se complica putin pentru miri, desi lucrurile par simple si miri stiu ce isi doresc se pare ca in momentul alegerii modelului de invitatie nunta toate lucrurile par mai complicate. Cu atat de multe modele invitatii nunta care sunt puse la dispozitie, atat de multe culori, texturi, funde si accesorii este dificil sa alegi modelul de invitatie nunta care sa te reprezinte. Chiar daca de la bun inceput miri hotarasc impreuna ca vor o invitatie simpla de foarte buna calitate sau un model romantic sau haios, totusi modelele sunt diversificate si posibilitatatile parca nelimitate.

O varianta originala de invitatie nunta este reprezentata de invitatii nunta cu poza mirilor. De cele mai multe ori cand mirii sunt in pana de idei dar au cateva poze frumoase si reprezentative pentru evolutia povestii lor de dragoste aleg ca  invitatia de nunta sa fie personalizata cu poza lor . Va prezentam mai jos un model de invitatie nunta cu poza extrem de simplu si delicat dar care se distinge prin frumoasa poza folosita pentru personalizare si jocul coloristic folosit pentru personalizarea cu numele mirilor si data nuntii. Acestor tipuri de invitatii nunta le-am alocat o categorie speciala pe site-ul nostru ” Invitatii de nunta cu poza

Un alt model de invitatie nunta cu poza mirilor este reprezentat de cel afisat mai jos compus dintr-un carton alb sau ivory usor sidefat care se pliaza in 3 parti suprapuse iar partea centrala este personalizata cu poza mirilor incadrata intr-o rama din carton maro. Acesta rama poate fi de asemenea aurie, argintie, lila sau orice alta culoare care se asorteaza cu poza sau tematica nuntii.

Aceste modele de invitatii nunta pot fi folosite si ca marturii nunta putand fi folosite ca si carduri de multumire la nunta la care se ataseaza o poza frumoasa de la nunta insotita de un text personalizat de multumire pentru fiecare invitat. Aceste carduri de multumire le putem realiza in aceeasi tematica cu meniurile de nunta, cardurile de masa nunta, place cardurile nunta, plicuri bani nunta si numerele de masa. Puteti regasi cateva modele pe site-ul nostru in categoria special dedicata unde se regasesc modele de invitatii de nunta cu tematica marina, tematica eleganta, rustica.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.