Invitatii Nunta si Botez

O particularitate a vremurilor moderne pe care le traim este reprezentata de decizia parintilor de a oficia cu ocazia botezului micutului si cununia religioasa si nunta parintilor. In acest caz se folosesc ca si mod de anuntare a ambelor evenimente (nunta si botez) invitatiile de nunta si botez impreuna sau invitatiile nunta si botez 2 in 1 (cum se mai numesc). Acest eveniment este un eveniment plin de emotie si credinta si se cere organizat si anuntat asa cum se cuvine. Invitatii nunta si botez combinate sunt realizate dintr-o diversitate de cartoane elegante pastrand in mare masura aceleasi caracteristici ca si invitatiile de nunta si nvitatiile de botez dar avand cate un element de design care le particularizeaza. Pe site-ul www.mikadesign.ro puteti regasi mai multe invitatii nunta si botez modele din care puteti alege modelul preferat. Va prezentam un model haios de invitatie in acest stil in care bebelusul anunta mariajul parintilor si botezul pe care il va primi cu aceeasi ocazie. Invitatia estre realizata dintr-un carton ivory sidefat cu un frumos decupaj in forma de inimioara cu margini aurii din care se vede copilasul si mirii. Pe interior textul invitatiei de nunta se trece pe un carton pliat in 3 parti egale:

 

 

Un alt model de invitatii nunta si botez pe care v-il prezentam in detaliu pe blogul nostru este realizat din carton argintiu sidefat ce are pe prima coperta o imagine delicata in care se regasesc mainile parintilor si ale copilasului intr-un gest de tandrete si incredere reciproca. Textul invitatiei se trece pe interior pe un carton alb care este prins de cartonul argintiu cu o fundita de organza si un card mic personalizat cu numele parintilor si al copilului. Mai multe detalii despre aceste modele puteti regasi si pe

Invitatii de nunta si botez

Puteti de asemenea opta pentru orice alt model de invitatie nunta sau invitatii botez dar adaptand textul in asa fel incat sa se potriveasca cu dublul eveniment sarbatorit.

Va prezentam mai jos un model de text pentru invitatii nunta si botez ce poate fi folosit ca si sursa de inspiratie atunci cand ca concepeti propriul text:

“Ma numesc Maria Teodora

si am onoarea de a va invita duminica, 18 iunie 2015, ora 16.00,

la Biserica Delea Veche (Str. Delea Veche nr. 29 A), unde vor avea loc doua evenimente importante ale familiei noastre:

 binecuvantarea pe care o voi primi in fata lui Dumnezeu, prin sfantul botez si oficierea cununiei religioase a parintilor mei, Maria si Andrei Popescu.

Incepand cu ora 18.30, va asteptam cu drag sa petrecem la Restaurantul Casa Doina. Nasi ne vor fi familia Corina si Mihai Andreescu

Va rugam sa confirmati participarea dumneavoastra la numerele de telefon ……… “

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.