Invitatii Nunta Catifea

In aceasta colectie de invitatii nunta am reunit cateva modele simple care se diferentiaza prin pretiozitatea materialului din care sunt realizate si calitatea deosebita a fundelor si a accesoriilor din cristale rhinestone cu care sunt asortate: catarame, inimioare, flori, etc.

Aceasta colectie a pornit relativ simplu de la dorinta unei cliente de a-i propune o invitatie de nunta speciala dar cu un design relativ clasic si simplu. I-am propus diverse variante de invitatii din cartoane speciale cu texturi deosebite, modele pocket, invitatii nunta cu dantela, invitatii nunta din catifea cu diverse cristale si accesorii, diverse forme, invitatii nunta tip scroll sau invitatii nunta in cutii dar  niciun model nu i s-a parut potrivit…. isi dorea ceva special dar  mai simplu.. atunci ne-a venit ideea de a creea acest prim model de invitatie nunta din catifea, intr-o nuanta calda de bej si accesorizata cu o superba funda din satin:

Clienta noastra a fost de acord si noi am fost tare fericiti ca am reusit sa gasim varianta ideala intre un model deosebit de invitatie nunta realizat din catifea si un pret rezonabil care sa corespunda bugetului propus de clienta.

Apoi lucrurile au fost mult mai simple pentru ca ne-am lasat inspirati de gama larga de culori: rosu cardinal, bleu BORA-BORA, gri antracit, mov imperial cu care am creat diverse teme. Accesoriile (catarame cristale, inimioare cristale, brose, etc) cu care sunt asortate modelele de invitatii nunta din acesta colectie sunt de cea mai buna calitate, importate de noi special pentru a creea modele care sa se diferentieze si de care clientii sa fie incantati.

 

Toate modelele pe care le-am prezentat se pot realiza in diverse culori si combinatii de accesorii pentru invitatii nunta. Pentru aceste modele de invitatii nunta se pot realiza meniuri nunta din catifea asortate, carduri de masa sau plicuri bani si marturii nunta cutiute personalizate cu numele mirilor si data nuntii.

Toate modelele prezentate mai sus si multe altele le regasiti pe site-ul nostru in sectiunea Invitatii de nunta din catifea.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.