Invitatii de nunta si de botez, accesorii si decoratiuni cu stil

Invitatie+nunta-catifeaCatalogul online Mika Design de papetărie pentru evenimente speciale – nuntă, botez, sărbători și zile festive sau aniversări își propune să vă prezinte cele mai noi produse în domeniu și să vă ajute să fiți deosebiți, prin personalizări speciale și mesaje textuale inspirate.

MKADESIGN.ro : invitațiile pentru nuntă sau pentru botez sunt prezentate în secțiuni dedicate, organizate pe diferite tipuri de tematici, materialele din care sunt realizate – invitații din catifea de exemplu – sau forma, precum invitațiile de tip scroll sau bilet de avion First Class.

Invitații de nuntă și botez, 2 în 1

Dacă sărbătoriți în același timp două evenimente absolut speciale – nunta și botezul bebelușului – v-am pregătit invitații inspirate și haioase, care îi vor informa pe invitați că trebuie să se pregătească pentru o dublă-petrecere.

Invitatie+de+nunta+si+botez_158

Fie că preferați invitațiile de lux, elegante și prețioase, modelele Garden Party sau rustice cu motive florale în tonuri vii sau discrete, invitațiile accesorizate cu fundițe, eșarfe, cristale ori pene de păun, pentru toate acestea vă oferim întregul set de papetărie de nuntă sau pentru botez.

Accesorii, decorațiuni și papetărie pentru nuntă și botez

card+de+masa+model+fluture_845

,

De la plicuri realizate din materiale de calitate și dublate pe interior cu plicuri fine, asortate cu designul invitației, până la:

  • meniuri și carduri,
  • plicuri de mulțumire,
  • place-carduri,
  • numere de așezare la masă,

întregul set de papetărie poate fi personalizat cu numele invitaților, prin tehnici clasice sau personalizări speciale.
,

Decoratiuni+Pom-Pom+Roz+Mix_818Decorațiunile Pom Pom în diverse culori, accesoriile pentru invitații sau mărturii, precum gărgărite sau fluturași cu ștrasuri, camee vintage sau cap de îngeraș, ornamente sau catarame cu cristale, sunt de asemenea detalii ce vor completa întregul protocol ce subliniază că evenimentul este unul special.

Alegeți modelele de invitații ce vă inspiră și personalizați-le online cu ajutorul aplicației de pe site-ul nostru MikaDesign.ro !

Dacă este dificil să vă decideți asupra unui model și să faceți alegerea finală, noi vă ajutăm cu sugestii și sfaturi, iar personalizarea și livrarea invitațiilor și a celorlalte accesorii va fi promptă.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.