Invitatii de botez, modele speciale pentru fetite si baietei sau gemeni

Pregatirea unui eveniment absolut special, asa cum este botezul bebelusului sau al bebelusilor – daca sunt gemeni – este intotdeauna prilej de emotii, bucurie dar si grija de a organiza totul asa cum trebuie, pana la cele mai mici detalii.

marturii+botez+cutiuta+cu+caru_341Locul de desfasurare a petrecerii, decoratiunile si ornamentele, invitatiile si aranjarea mesei festive, si – nu in ultimul rand – toaleta bebelusului, vedeta evenimentului, sunt detalii care conteaza !

Mika Design va insoteste in tot acest proces de pregatire a evenimentului si va pune la dispozitie un catalog online cu cele mai noi modele de invitatii, felicitari si papetarie pentru evenimente speciale, sarbatori sau aniversari.

Daca va pregatiti pentru botezul fetitei, va propunem modele de invitatii cu fundita din dantela retro sau in forma de rochita cocheta in culori vesele, invitatii cu un mic fluture decupat sau cu o hainuta in miniatura roz, sosetele si suzeta pe prima coperta. Pentru botezul gemenelor va propunem o invitatie deosebit de eleganta, la care se ataseaza una sau doua rochite rosii cu buline albe si fundite chic.

Invitatie+botez+fetita+decorat_565

Pentru botezul unui baietel puteti alege invitatii cu un bolid Formula 1, modele in forma de avion sau un simpatic body ori modele cu jucarii caluti retro. Pentru gemeni modelul cu doi bebelusi intr-un carucior este alegerea potrivita, iar daca este vorba de al doilea copil, va recomandam un model ce poate fi usor adaptat la situatie – un fratior sau o surioara.

Invitatie+botez+haioasa+ideala_775

Sarbatoriti si nunta si botezul bebelusului sau al gemenilor in acceasi zi ? Nici ca se putea mai bine: va fi o petrecere mare, vesela si eleganta ca-n povesti, iar participantii vor sti ce surpriza ii asteapta pentru ca le veti trimte invitatii speciale.

Invitatiile de nunta si botez, sau invitatii 2 in 1 cum mai sunt numite, pe care vi le recomandam intr-o sectiune dedicata in catalogul online MikaDesign.ro sunt elegante si rafinate, de tip carticica sau cu un design ce sugereaza sarbatorirea celor doua evenimente pe prima coperta, ori invitatii model scroll ce se ruleaza si se imbraca intr-un saculet din organza ivoire.

Pentru ca si cei mai pretentiosi dintre invitati sa fie placut impresionati, de la masa festiva nu trebuie sa lipseasca setul de papetarie – meniuri si carduri sau plicuri de bani personalizate, place-carduri sau numere de asezare la masa asortate cu invitatiile si ornamentele Pom Pom.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.