Felicitari de Craciun pentru companii 2015

Felicitare+Craciun+cu+fundita catifea rosieAm pregatit modele noi de felicitari Craciun pentru companii si iata-ne pregatiti sa raspundem solicitarilor venite din partea companiilor ce vor sa-si arate si in acest an recunostinta fata de partenerii de afaceri, colaboratori si angajati.

Felicitare+Craciun+eleganta rosie cu fulgi de nea

 

Pastrand linia eleganta ce caracterizeaza colectiile noastre de felicitari Craciun de pana acum, am adaugat in acest an forme noi si elemente de design inovative si moderne.

felicitare+Craciun+eleganta cu bradut auriuMentionam ca si noutati pentru acest an felicitari de Craciun in forma de glob, cu braduti de Craciun decupati, cu spatiu pentru logo in forma de fulg de nea. Am adaugat de asemenea in colectiile noastre cartoane noi cu texturi deosebite si luciu intens potrivit sarbatorilor de iarna.

 

 

 

Felicitare+Craciun+pentru+firme aurieBineinteles ca nu am uitat de dorinta companiilor de a-si pune in valoare logo-ul iar in acest sens avem in colectia noua de felicitari Craciun, modele cu spatiu logo cental, lateral sau chiar pe coperta felicitarii.

Felicitare+Craciun+albastru+in_64

Felicitare+Craciun+verde+cu+br_913

Felicitare+Craciun+business+20_901

 

In speranta ca modelele noastre vor fi si in acest an pe placul companiilor, va invitam sa accesati site-ul nostru www.mikadesign.ro, sectiunea „Felicicitari Craciun” unde puteti gasi informatii complete cu privire la forma, dimensiuni si oferta de pret.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.