Modele noi de invitatii nunta

Saptamana acesta am finalizat o parte din modelele noi de invitatii nunta pentru acest sezon. Ele sunt reunite in colectia “Elegance” si  sunt realizate in spiritul simplicitatii si al elegantei respectand motto-ul „less is more”.

photo-97

„Elegance 2015” pastreaza linia eleganta a modelelor noastre de invitatii nunta de pana acum dar dezvolta modele si forme noi realizate din cartoane premium, cu texturi deosebite si gramaje care le ofera impozanta necesara unei invitatii de nunta ce anunta un eveniment deosebit. Combinatii coloristice elegante de maro chocolat cu auriu, nuante pastel de nude sau roz pudrat, vernil, personalizari speciale in auriu sau argintiu dau nota de eleganta si unicitate a invitatiilor noastre.

photo-79

Plicuri speciale cu taieturi dantelate gandite special pentru fiecare model de invitatie nunta, monograme de inspiratie venetiana, fundaluri florale pastelate, damask-uri elegante, brose din cristal sunt doar cateva din elementele de noutate ale noilor modele de invitatii nunta Mika Design.

 

Tematica vintage atat de apreciata de miresele noastre romantice este acoperita de modele de invitatii nunta realizate din cartoane cu texturi si culori vintage, intarsii de flori si frunze, forme dantelate, fundite din dantela si plicuri asortate. Fonturile folosite si tipul de paginare al textului sunt asortate pentru a creea acel aspect vintage atat de apreciat.

photo-85photo-83 photo-86

Camee elegante cu siluetele mirilor realizate cu auriu sau argintiu, „sapate” in carton dau o nota speciala invitatiilor de nunta din acest an.

photo-113

photo-1

Formele speciale ale invitatiilor de nunta cu taieturi fine si design-uri elegante ne recomanda atunci cand o mireasa este in cautarea unei invitatii de nunta eleganta care sa o reprezinte si sa transmita invitatilor indicii asupra evenimentului ce va urma.

 

Invitatiile sunt insotite de carduri de masa asortate, meniuri, inele de servet, numere de masa realizate in aceeasi tematica.

photo-30

photo-139

Ghidati intotdeauna dupa principiul conform caruia orice petrecere memorabila incepe cu o invitatie de nunta memorabila, va invitam sa vizitati noile noastre modele de invitatii nunta pe site-ul dedicat https://www.mikadesign.ro/invitatii-nunta-elegante_c194.html

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.