Invitatii de nunta, modele deosebite din colectiile Mika Design

Meniu+nunta+cu+trandafiri_780Papetaria pentru nunta nu inseamna numai invitatiile care anunta evenimentul si comunica informatiile legate de data si locul desfasurarii ceremoniei de casatorie si a petrecerii.

Seturile complete de papetarie pentru nunta includ, pe langa invitatii si cutiute sau saculeti pentru marturii, si o serie de accesorii care se integreaza armonios prin design si culori in tematica aleasa.

In acelasi timp, personalizarea accesoriilor cu numele fiecarui invitat la nunta sau la botez ii va face sa se simta apreciati, iar participarea lor la eveniment importanta.

 Meniurile si cardurile sau plicurile de multumire, numerele de asezare la masa, cu un design asortat cu invitatiile si marturiile si cu aranjamentele de pe masa festiva vor creea o atmosfera eleganta si speciala. Decoratiunile Pom Pom sunt si ele in ton cu petrecerea, nu numai prin culoare ci si prin delicatete.

 Toate aceste elemente sunt mai usor de asortat daca sunt integrate intr-o tematica pe gustul mirilor. O nunta cu o tematica anume va sugera invitatilor o anumita stare de spirit si va impune un stil al petrecerii: sobru si elegant, vintage sau rustic, shabby chic sau garden party…

invitatii-nunta-seturi-tematice

 Invitatiile de nunta de tip scroll – care se ruleaza – pe care catalogul online Mika Design vi le prezinta sunt concepute sa raspunda celor mai diferite preferinte. Aveti de ales intre modele de invitatii simple, in tonuri vii de rosu, albastru sau visiniu, cu trandafiri ori hortensii. Pe langa invitatiile scroll din carton fin de calitate, in colectie am inclus si modele realizate din matase aurie sau catifea bej.

 invitatii-nunta--model-lavanda+provence+lila_198In colectia « Invitatii de nunta 2014 » Mika Design a selectat modele noi si moderne, pentru miri ce prefera o nunta simpla si eleganta sau o petrecere haioasa, nonconformista.

Modelele de invitatii pentru nunta 2014 sunt realizate din materiale deosebite, de cea mai buna calitate, precum cartoane fine, catifea sau dantela sau hartie manuala 100% bumbac.

 Modelele de invitatii de lux din colectia « Mika Exclusive » se remarca prin designul de inspiratie florentina, combinatiile de cartoane sidefate in tonuri variate, de la rosu cardinal pana la albastru cameleon sau esarfele din hartie decorativa cu accente aurii.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.