Invitatii de botez, modele noi si inspirate pentru prima petrecere a bebelusului

Invitatiile de botez, marturiile, numerele de masa, cardurile de multumire sau meniurile … sunt detalii care conteaza pentru ca intregul eveniment sa fie chic! Unde le gasim, cum le alegem, cu ce trebuie sa se asorteze? Sunt intrebari ce ne pun adesea in incurcatura si de multe ori cerem parerea prietenilor sau vecinilor. Sau apelam la un specialist !

invitatii de botez modele cu fluturiNu intotdeauna culoarea si designul invitatiilor de botez sunt singurele criterii pentru alegerea potrivita.

Daca ati ales o anumita tematica pentru petrecerea de botez a micutului membru al familiei, atunci toate celelalte detalii sunt mai usor de ales iar ideile parca vin de la sine.

Un botez elegant pentru o fetita va fi anuntat prin intermediul unei invitatii cochete, cu motive discrete elegante si fluturasi aplicati.

Daca ne-am hotarat sa mergem pe o petrecere haioasa, vesela pentru botezul baietelului, atunci alegem invitatii in forma de bolid de Formula 1 sau elicopter .

Invitatii de botez pentru fetite si baietei

invitatii-botez-haioaseUn model nou si haios este invitatia de botez formata din 3 parti care se suprapun si care are in prim plan personaje simpatice: o broscuta testoasa, soricei cu biberon, ursulet, girafa si iepuras, copilasul cu jucariile preferate.

Modele originale de invitatii, personalizari speciale

Invitatie botez pentru fetiteDaca este fetita, o invitatie in forma de borcanel de dulceata cu siguranta va da invitatilor « pofta » de petrecere.

Modelele noi de invitatii de botez din colectia 2014 ne inspira in organizarea unui eveniment elegant, exclusivist: o invitatie dantelata cu un carucior auriu elegant sau invitatii decorate cu fluturi cu aripi pliate.

Un model deosebit din noua colectie Mika Design 2014 este invitatia ce are forma unei flori. Realizata dintr-un carton de calitate, taiat in forma de petale prinse cu o fundita delicata de satin, invitatia de botez este insotita de un card cu numele fetitei.
Invitatii botez deosebite Mika Design

Alegerea devine mai complicata daca nunta parintilor si botezul bebelusului sunt sarbatorite in cadrul aceluiasi eveniment ? Sau v-ar placea ca invitatia sa ii informeze pe invitati ca vor participa la botezul celui de-al 2lea copilas? In colectiile de invitatii si marturii MikaDesign.ro veti gasi modele inspirate pentru toate preferintele!

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.