Shabby Chic, o stare de spirit si un mod de viata

invitatii de nunta modele shabby chicShabby chic este un stil de design interior, decoratiuni si accesorii cu un aer vintage, romantic.

Mobilierul si obiectele decorative au semne de uzura care le fac deosebite si familiare in acelasi timp, opulente fara a fi stridente. Sunt preferate culorile deschise si limpezi, liniile simple si fine.

Aparut timid in anii ’80, shabby chic a devenit in timp un stil bine definit, ce are ca principiu de baza reconditionarea obiectelor vechi; sa transformam ceva vechi intr-un lucru nou, care insa pastreaza patina timpului.

stilul-shabby-chic-shabby-romantic

sursa foto Grenierdalice.com

Stilul shabby chic isi are originile in Marea Britanie si evoca stilul decorativ din casele de provincie, cu lucruri ce reflecta intr-o maniera aparte patina timpului.

Mobilier cu vopseaua stearsa, canapele vechi din creton, perdele cu un aer vintage, modeste si de bun gust, vase decorative sau oglinzi cu ramele reconditionate sunt detalii ce ofera interiorului personalitate si sensibilitate.

Regasim acest stil in tarile anglo-saxone cu acel spirit „cottage”, dar si in tarile nordice intr-o nota mai sobra, cu tonuri de gris-bleu. In Franta, shabby chic primeste un plus de optimism, prin tonurile pastelate si pudrate…

invitatie de nunta shabby chic de tip scrollDaca va doriti o nunta altfel, intr-un cadru decorat in stil rustic sau shabby chic, invitatiile, marturiile si celelalte accesorii trebuie sa fie si ele in ton cu tematica aleasa pentru eveniment.

Modelele de invitatii de nunta vintage sau shabby chic, plicurile sau cardurile pentru darul de nunta pe care catalogul MikaDesign.ro vi le prezinta sunt decorate cu diferite motive florale, trandafiri sau hortensii roz si mov.

Motivele florale in culori vii si calde, formele deosebite ale invitatiilor de tip scroll sau invitatii elegante cu marginile rotunjite ii vor impresiona pe cei ce le primesc si ii vor inspira in alegerea toaletei pentru eveniment.

 

carduri de multumire pentru nunta

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.