Invitatii de nunta Mika Design la Ghidul Miresei 2014

invitatii-nunta2014-romanticeNe-am intors de la cel mai mare targ de nunti Ghidul Miresei 2014, ce s-a desfasurat in perioada 21-23 februarie la Romexpo Bucuresti, cu impresii placute, entuziasm si idei noi si indraznete.

Am petrecut 3 zile intr-o atmosfera de sarbatoare, alaturi de viitori miri si viitoare mirese, insotiti – bineinteles – de prieteni sau rude care sa ii ajute sa aleaga culoarea potrivita, accesoriile cele mai elegante, sa ii ajute sa opteze pentru modern sau vintage, romantic sau haios …

Uneori o parere in plus e binevenita, alteori prea multe pareri fac alegerea si mai dificila, dar tocmai acesta este si farmecul unui targ cu de toate pentru toate nuntile!

Daca nu ati reusit sa ne vizitati la Romexpo, va prezentam aici cateva dintre cele mai noi modele de invitatii de nunta pentru anul 2014, din colectiile Mika Design.

  • Un succes deosebit l-au avut modelele de invitatii de nunta sub forma de evantai cu poza mirilor, exotice si cu un aer elegant si misterios.
    .
  • La fel de curtate au fost si modelele de invitatii de inspiratie shabby chic, cu accente vintage, ce au un plic interior deosebit cu trandafiri vintage, hortensii si diverse alte accente florale.
    .
  • Vizitatorii expozitiei Mika Design au fost atrasi de formele deosebite de plicuri si invitatii care dau tonul acestei colectii de invitatii 2014 accesorizate cu sigilii din ceara veritabila in diverse forme.
    .
  • Invitatiile cu sigilii cu trandafiri, scoici, inimioare sau fleur de lys, in culori variate, pornind de la ivoire, auriu, burgundy si pana la roz pastel si verde marin, turcoaz sunt de efect in acest an.

invitatii nunta 2014 cu sigiliu

Evident, si calitatea materialelor din care sunt realizate invitatiile si plicurile de nunta este importanta. Invitatiile Mika Design au fost apreciate la targul de nunti Ghidul Miresei 2014 pentru cartoanele fine de calitate, hartiile decorative realizate de companii cu prestigiu, matase, catifea si dantela ce accesorizeaza noile modele de invitatii de nunta Mika Design.

In curand toate modelele noi de invitatii de nunta vor fi disponibile si online, pe site-ul nostru MikaDesign.ro.

invitatii de nunta 2014 la Ghidul Miresei

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.