Decoratiuni, ornamente si invitatii pentru nunta sau botez

Decoratiuni-nunta-POM-POMIn fotografiile de familie ce vor ramane amintire peste ani, totul trebuie sa fie armonios: de la decorul romantic, rustic sau vintage, ori elegant si pretios, la rochiile domnisoarelor de onoare si costumele domnilor ce le insotesc…

Masa festiva va fi de asemenea aranjata cu atentie, in aceleasi tonuri ca si meniurile si cardurile de multumire, invitatiile la nunta si marturiile. Nu va lasati seduse de frumusetea unor obiecte decorative sau ornamente florale naturale sau artificiale ce pot incarca exgerat masa si intregul spatiu.

Cateva fire de flori naturale sau aranjamente discrete presarate din loc in loc, fara sa ocupe inutil prea mult spatiu, in defavoarea confortului mesenilor, vor da o nota exclusivista si de bun gust intregului ambient.

Pentru ca decorul sa fie vesel, elegant si romantic, sunt suficiente cateva ornamente delicate, in nuante asortate cu masa festiva si intregul salon.

Decoratiunile Pom Pom au o traditie veche in decorarea salilor pentru petreceri si au devenit un simbol al veseliei, al bucuriei ocazionate de evenimente speciale, fie ca este vorba de o nunta, de un botez sau de petrecerile pentru copii.

POM-POM+ALB-decoratiuni-nunta

Invitatie+nunta+auriu+cu+sigiliu

.

Invitatii de nunta deosebite

Armonia fiecarui detaliu, de la invitatia la nunta sau la botez– primul mesager al fericitului eveniment – pana la marturiile, servetelele si fetele de masa, lumanarile, corpurile de iluminat sau tortul, nu inseamna repetarea aceleiasi culori, reluarea ei in diferite nuante, ci si un joc inteligent al contrastelor.

.

.

Invitatie+nunta+cu+pana+de+paunDaca va plac contrastele, puteti alege invitatii de nunta deosebite, in nuante ivoire cu auriu si accesorizate cu un sigiliu din ceara visinie sau o invitatie in tonuri vii, din carton sidefat mov cu textul intr-o nuanta de bej.

Vreti sa va surprindeti invitatii cu o nunta « altfel » ? Incepeti prin a le trimite o invitatie cu pene de paun si funda turcoaz, realizata dintr-un carton maro sidefat combinat cu unul crem deschis !

Noi va oferim marturiile si plicurile de multumire, cardurile si meniurile pentru masa realizate in acelasi spirit, iar pentru decor dati frau liber imaginatiei !

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.