« Noblesse oblige » Felicitari de Paste pentru partenerii de afaceri

Cu totii stim ca nobletea vine cu obligatii, cu alte cuvinte, relatiile speciale de afaceri se intretin cu respectarea termenilor de colaborare dar si cu gesturi ce sugereaza aprecierea noastra fata de colaboratori si partenerii de afaceri.

felicitari-paste-2014Felicitarile de Paste sau de Craciun, atentiile simbolice de 1 sau 8 Martie daca sunt partenere de afaceri sau colaboratoare, sunt modalitati ideale pentru exprimarea consideratiei fata de persoanele sau firmele cu care lucram.

  • Felicitarile de Paste corporate trebuie alese in functie de relatia pe care compania sau firma din partea careia o trimiteti o are cu destinatarul urarilor: felicitari simple si sobre dar elegante, modele in culori vesele cu simboluri stilizate ale sarbatorilor de primavara sau pur si simplu modele cu un design ce se asorteaza cu sigla companiei dvs.

Un model de felicitare rotunda, cu bordura rosie sau verde, accesorizata cu o fundita chic si personalizata cu logo-ul companiei sau firmei dvs. ar putea fi alegerea potrivita pentru a va exprima consideratia fata de un colaborator pe care il apreciati.

felicitari-paste-corporatePartenerii de afaceri va sunt si prieteni apropiati ? Atunci trebuie sa le trimiteti o felicitare in culori vesele, personalizate cu un mesaj familiar. Modelele cu oua stilizate in diferite nuante sau cele ce combina mai multe simboluri ale sarbatorilor de Paste, precum iepurasi, flori sau iarba sunt potrivite.

Daca doriti un model de felicitare care sa imbine eleganta si simplitatea intr-un design in culori vesele, va recomandam felicitarile cu un ou stilizat, format din floricele si stelute. Puteti opta pentru modelul cu ou stilizat, frumos colorat, pe fond alb, galben sau verde.

felicitari-paste-firme-companii

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.