Plicuri personalizate pentru invitatii si felicitari Craciun business

Culori pentru plicuri corespondentaAm pregatit am pregatit o colectie de plicuri personalizate care sa va insotesca corespondenta corporate! De ce? Pentru ca se apropie sarbatorile de iarna si cu aceasta ocazie multe companii trimit felicitari de Craciun, invitatii la petreceri de Craciun sau  invitatii la evenimente.

Plicuri personalizate pentru felicitari CraciunPlicurile sunt reunite sub colectia “Sparkling Christmas”  si sunt produse exclusiv pentru Mika Design, din cartoane speciale, cu textura glossy, culori vibrante: Albastru Royal, Deep Purple, Auriu Vechi, Red Christmas, Argintiu Platinum, Turcoaz, Alb Snow, etc.

Plic sidefat turcoaz

Am ales pentru aceasta colectie, atat pentru plicuri cat si pentru felicitari business, o gama de cartoane premium glossy, unice pe piata romaneasca, pe care le-am personalizat cu diverse mesaje de felicitare. Merry Christmas, Season’s Greetings, Let it Snow, Happy New Year, Joy, Celebrate, Ho-Ho-Ho sunt doar cateva dintre mesajele cu care sunt personalizate plicurile pentru felicitarile de Craciun sau invitatiile la petrecerile corporate.

Plicuri sidefate pentru felicitarile de CraciunPlicurile sunt personalizate cu folio auriu, argintiu, glitter sau stelute.

Plic rosu felicitari Craciun cu clopetei auriiProfita de oferta noastra si alege unul dintre modelele noastre de plicuri personalizate, care vor face o foarte buna impresie clientilor si partenerilor de afaceri.

Plic auriu personalizatPlicurile se regasesc in doua dimensiuni: patrate 15.5×15.5 cm si format DL 11×22 cm si pot fi personalizate la cerere cu orice mesaj sau logo pe care le doreste clientul. De asemenea putem furniza la cerere si cartoane pentru invitatii/felicitari de Craciun din acelasi material, in diverse dimensiuni si formate.

 

Plicurile pot fi achizitionate si fara mesaje si se gasesc in umatoarele culori: alb, ivory, albastru, rosu, mov, baby pink, baby bue, turcoaz, platinum, auriu vintage, lavanda, maro chocolate.

 
Consultantii nostri va stau la dispozitie! Ne puteti contacta la numerele (004) 0728. 031.031 / (004) 0727.787.447 sau la adresa de e-mail office@mikadesign.ro

Acesta este blogul Mika Design. Pentru a vedea toata colectia de plicuri si alte produse similare apasati butonul de mai jos!

Vezi toata colectia de Plicuri Patrate Mika Design
Vezi toata colectia de Plicuri DL Mika Design

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.