Lumanari cu mesaje secrete

Daca este in cautarea unui cadou super special pentru cei dragi, vrei sa multumesti cuiva intr-un mod special sau se apropie o aniversare speciala, lumanarile noastre ce ascund secrete vor aduce bucurie celor dragi.

DSC06579

Aceste lumanari nu sunt lumanarile obisnuite care se gasesc pe piata.. ele ascund SECRETE!!! De fapt cand le aprinzi si incep sa se topeasca  ele dezvaluie mesaje dragute! Fiecare lumanare ascunde o mesaj care se dezvaluie incet-incet pe masura ce ceara incepe sa se topeasca.

Mesajele sunt: I LOVE YOU; MARRY ME, HAPPY BIRTHDAY, HAPPY ANNIVERSARY, THANK YOU

9889ac_211e7fddf1014c7f8fd2141c6bc4623c.jpg

Dureaza in jur de 10 minute sa arda si sa inceapa sa se vada mesajul, incetul cu incetul. Iti poti inchipui cat de romantic este sa primesti acesta lumanare cu mesajul MARRY ME? O colectie de lumanari decorative ce pot fi oferite ca si cadou si ascund secrete surprinzatoare. La prima vedere este doar o lumanare asezata intr-o tavita colorata si cu un ambalaj de lux.. Aprinde-o si las-o sa se topeasca putin si  un mesaj secret ti se va dezvalui.

Lumanarile au tavite pentru pastrarea cerii in nuate de roz vibrant (pentru I LOVE YOU & MARRY ME) sau lemn pecan pentru celelalte mesaje. Lumanarile nu sunt parfumate, cantaresc aprox 700 g si ard in jur de 30 minute permitandu-ti sa ai timp sa te bucuri de ea, sa o aprinzi si sa iei loc pentru a ti se dezvalui mesajul secret.

unique-candle-gifts-melting-messages-thank-you-candleoriginal_message-inside-a-candle-happy-birthday

Detalii si comenzi la comenzi@mikadesign.ro; 0728 031 031.

 

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.