Invitatii nunta 2013, colectia Mika Design

Fie ca planifici o nunta restransa intre prietenii apropiati si familie sau iti vei organiza o nunta mare, plina de fast si asteptata de mult timp, invitatiile de nunta  din colectiile Mika Design vor reusi cu siguranta sa faca o impresie deosebita asupra nuntii ce vor urma prin calitatea deosebita a materialelor si cartoanelor folosite, tehnicilor de printing speciale, fundelor cu care sunt accesorizate invitatiile de nunta si nu in ultimul rand al plicurilor special realizate pentru modelele noastre dublate pe interior de hartii speciale care vor innobila cu totul invitatiile de nunta.

Va prezentam cu acesta ocazie cateva modele noi de invitatii nunta pe care vi le propunem pentru sezonul 2013 care este abia la inceput. Pentru mirii care isi doresc un model de invitatie nunta care sa fie caracterizat prin simplitate dar eleganta si calitate deosebita a cartoanelor va prezentam un model maro chocolate ce este personalizat cu textul invitatiei de nunta cu auriu, are colturi rotunjite, o funda superba aurie imbraca invitatia de nunta si are un superb plic cu o taietura deosebita dublat pe interior de un plic auriu Este unul dintre modelele noastre preferate de invitatii nunta si poate fi realizat si in alte nuante.

Pentru toate modelele noastre de invitatii nunta veti regasi asortat si card de masa nunta sau plicuri de bani, meniuri, marturii nunta cutiute si planuri de asezare la mese.

Un alt model nou de invitatii nunta retro potrivit pentru miresele romantice este realizat din carton bej nude sidefat (o nuanta extrem de calda si placuta) pe care este suprapus un carton crem usor striat care da nota de invitatii nunta vintage, retro. Cele doua cartoane suprapuse fiind de grosime mare dau impreuna invitatiei o nota de eleganta si importanta si sunt prinse cu o delicata funda din dantela bej si o fundita din satin. Invitatia de nunta are un plic crem dublat de un plic interior satinat intr-o nunta de crem deschis.

Urmatoarea invitatie de nunta din colectia 2013 este o invitatie diafana realizata din combinarea cartonului crem cu usoara tenta aurie si a cartonului de interior auriu pe care se trece textul invitatiei de nunta pus in valoare de taietura moderna prin care se pot vedea initialele mirilor. Cele doua cartoane sunt prinse cu o funda vaporoasa de organza in culoarea untului.  Plicul acestui model de invitatii nunta este de asemenea speacial realizat de asemenea din carton crem si este dublat de un plic interior superb cu flori aurii.

Un alt model nou de invitatii nunta  pe care il prezentam sunt invitatiile cu sigilii. Fie ca va alegeti un carton usor sidefat, o hartie manuala sau un papirus, cu acest model de invitatii nunta va veti distinge cu siguranta . Prindem cartonul invitatiei de nunta cu o funda eleganta din satin si aplicam un sigliu din ceara aurie cu simbolul Fleur de Lys (foarte la moda in perioada acesta in domeniul papetariei de nunta, simbolul regalitatii franceze) sau un sigiliu  in forma de trandafir sau inima. Puteti alege dintr-o gama variata de culori de ceara pentru sigilii: auriu, argintiu, mov imperial, visiniu, albastru, fuchsia, rosu, maro, chiar si negru….

Mai multe modele de invitati nunta gasiti pe site-ul nostru www.mikadesign.ro unde sunt prezentate in detaliu. Pentru alte informatii va stam la dispozitie la numerele de telefon 021 312 21 93 sau 0728 031 031.

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.