Invitatii botez cu poza bebe

Nasterea unui copilas este un eveniment extrem de emotionant si plin de fericire atat pentru parinti cat si pentru bunici, frati si rude apropiate. Este un moment important in viata tuturor iar anuntarea lui necesita o invitatie botez care sa exprime cat mai bine acest moment emotionant. Ce poate fi mai potrivit decat sa prezinti noul membru al familiei decat printr-o invitatie botez cu poza in asa fel incat toata lumea sa poata vedea mica “comoara”? Cand vine vorba de invitatii botez cu poza posibilitatile sunt nelimitate iar daca aveti o poza de foarte buna calitate cu bebe succesul invitatiei de botez este garantat.

Va prezentam in continuare cateva modele de invitatii botez dragi noua la care se poate atasa poza bebelusului, invitatiile sunt realizate atat din cartoane sidefate cat si din cartoane mate si au accesorizate diverse desene cu ursuleti, talpite bebe, animalute, toate incadrate in lumea copilariei.

 Aceste modele de invitatii botez cu poza au incluse in  pret plicurile si sunt doua variante in care se poate personaliza cu poza copilasului: se printeaza direct pe invitatie sau se ataseaza poza invitatiei de botez.

 Alegeti unul dintre modelele de invitatii botez cu poza pe care vi le punem la dispozitie si cu siguranta va veti incanta invitatii cand vor face cunostinta cu noul membru al familiei. Un alt model de invitatie botez extrem de fin este realizat din carton alb usor sidefat acoperit de o coperta din calc pe care sunt desenati cativa trandafiri stilizati care creeza imaginea unei dantele delicate . Cartonul pe care se trece textul invitatiei si calcul se prind cu o delicata funda din organza. Poza copilasului se ataseaza pe interior prin mici urechiuse. Este un model extrem de delicat care se personalizeaza cu poza copilului

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.