Felicitari de Craciun Business

Pregatim modele noi de felicitari Craciun pentru companii, modele business numai bune de trimis cu urarile de bine si multumire cu ocazia sarbatorilor de iarna. Noile modele de felicitari Craciun pastreaza linia traditionala de design caracterizata prin eleganta si materiale de cea mai buna calitate (cum v-am obisnuit deja) dar sparg tiparul cu o serie de culori si combinatii de culori speciale.  Va prezentam mai sus un model din colectia noua realizat in ton cu tendintele internationale in materie de papetarie intr-o nuanta de rosu “Mos Craciun”. Acest model de felicitare Craciun are prima coperta personalizate mesaje de felicitare cu ocazia noului an in majoritatea limbilor de circulatie internationala. Prin urmare felicitarile noastre de Craciun sunt foarte potrivite si pentru companiile multinationale care au filiale si in Romania.

Multe dintre modelele de felicitari Craciun business din noua colectie au o mica “fereastra” in care se personalizeaza sigla companiei, aceste modele avand avantajul ca se pune in valoare foarte bine logo-ul companiei.

 

Felicitarile de Craciun prezentate de noi in noua colectie sunt realizate din cartoane de cea mai buna calitate sidefate sau mate ori din cartoane cu textura catifelata, au pe interior carton alb sau ivory care permite printatea facila a  textelor de felicitare iar ca si tehnici folosite pentru evidentierea designului amintim folio auriu, folio argintiu, termorelief; tehnici ce fac ca modelele noatre de felicitari Craciun sa fie cu adevarat speciale. Culori ale cartoanelor precum rosu aprins, maro elegant, argintiu, auriu, albastru marin sunt culori de baza dar acestora li se alatura combinatii de albastru cu orange, albastru cu verde sau lila, coduri pantone care imfrumuseteaza aceste modele de felicitari Craciun business. Mici globuri stililizate, braduti, stelute, coronite de brad si alte decoratiuni specifice Craciunului infrumuseteaza modelele noastre de felicitari craciun adresate companiilor.

Si ca sa ne destindem putin va propunem mai jos un model haios de felicitare Craciun cu pingiuni care sunt asezati sub forma unui bradut. Mai multe modele de felicitari Craciun, texte, plicuri si alte articole de papetarie regasiti pe site-ul nostru.

 

 

 

 

 

 

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.