Felicitari Craciun Business – Do and Do Not

Ar trebui sa trimiteti felicitari de Craciun clientilor? Da! Nu doar pentru ca trimiterea felicitarilor de Craciun este o traditie, dar daruirea unei felicitari de Craciun ii face pe clienti sa inteleaga ca sunt importanti pentru tine. Si acesta este un lucru important pentru continuarea unei bune relatii de afaceri

Cu toate acestea trebuie sa avem grija cum alegem felicitarile de Craciun pentru clienti pentru a evita ofensarea destinatarului.

Ce fel de felicitare de Craciun ar trebui sa trimit?

In primul rand trebuie sa trimiteti numai felicitari de Craciun de calitate. Calitatea felicitarii de Craciun se reflecta asupra expeditorului si creeaza efecte pozitive sau dupa caz negative in relatia cu cel caruia ii adresezi felicitarea de Craciun.

Daca trimiti felicitari de Craciun ieftine te vor face si pe tine sa pari “ieftin”. Cumpara cele mai calitative felicitari Craciun pe care ti le poti permite pentru a fi sigur ca vei fi remarcat de catre clientii tai.

O selectie de felicitari Craciun de calitate realizate din cartoane deosebite cu finisaje frumoase gasiti si pe site-ul MikaDesign.ro. Daca ai simt si aptitudini artistice poti trimite felicitari handmade realizate de tine sau de o persoana care are cu adevarat talent in acest sens.  Altfel, trimiterea de felicitari Craciun handmade ne pot face sa parem prea zgarciti pentru a cumpara felicitari Craciun de calitate cu finisari deosebite.

Trimiteti doar felicitari de Craciun de bun simt

Puteti crede ca o felicitare cu un Mos Craciun dezbracat poate fi foarte amuzanta, dar nu este cazul acum si nici momentul sa aflati daca clientul dvs are simtul umorului. Mai bine opteaza pentru temele si mesajele traditionale pentru a face o impresie buna, de firma/persoana responsabila.

Aflati din timp convingerile religioase ale clientului. Nu toate lumea sarbatoreste Craciunul. Daca stii ca un client are o alta religie, alege sa trimiti o felicitare mai apropiata de religia clientului sau o felicitare cu o tema si un mesaj traditional.

Continutul Felicitarii de Craciun

In afara semnaturii pe felicitare, puteti scrie de mana un mesaj personalizat. Nu scrieti doar “Sarbatori Fericite” sau “Craciun Fericit” mai sus de semnatura, incercati sa personalizati mesajul. De exemplu ati putea scrie, “Sper ca 2013 sa fie cel mai bun an atat pentru tine cat si pentru cei apropiati tie, Traian!”

Poti opta sa pui o carte de vizita impreuna cu felicitarea de Craciun. Deoarece atunci cand clientul va deschide felicitarea de Craciun, cartea de vizita va fi separate si pastrata de catre destinatar.

Trimiterea Felicitarilor de Craciun

Este  important este ca felicitarile de Craciun sa ajunga la timp pentru sezonul sarbatorilor de iarna. Pentru felicitarile de Craciun trimise local sau national, data de 15 Decembrie este o data potrivita. Daca trimiteti felicitari international trebuie sa fie la posta mai devreme.

Sharing is caring:

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.